lunes, 6 de junio de 2016

Tendència a Barcelona: El formatge vegà


A Barcelona últimament es parla de formatge vegà! I es que ha crescut la demanda d'aquest tipus de producte, sa per l'organisme i beneficiós en molts aspectes. Ademes que pots personalitzar-lo al teu gust ja que de fet... el pots fer a casa teva!

Anem a veure una recepta rapida i senzilla per experimentar a les nostres llars.

Ingredients: 
- 200 grams d'anacards remullats durant 8 hores.
- 2 tomaques secs deshidratats en oli.
- 2 cullerades de llevat de cervesa
- 2 cullerades de suc de llimona
- 4 cullerades de oli d'oliva verge extra.
- un pessic de sal d'herbes o especies al gust.
- plantes aromàtiques al gust.

Procés d'elaboració:
Ben senzill, assegureu-vos que els anacards han tingut les seves hores de remull, ajuntem-ho tot i ho triturem aplicant aigua per aconseguir mes o menys textura. Fer servir estris per donar-li la forma que volgueu aconseguir i ... ja ho teniu!!! Un formatge vegà sense gens de colesterol i ràpid de fer!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario